Crişul zburdă pe semicerc, Beldiman are viaţă grea la debut

by Sorin Haut
Please follow and like us:

În cadrul etapei a 4-a a Diviziei A la handbal feminin – seria D, Crişul Chişineu Criş a făcut o adevărată demonstrație de forță în sala UAV-Mihai Botez și rămâne pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte (10) cu Târgu Mureșul, dar cu un golaveraj superior.

Arădencele şi-au permis să facă şi spectacol, trecând pe lista marcatoarelor nu mai puțin de zece jucătoare. S-a terminat33-24, după 15-8 la pauză, în timp ce în aceeași rundă, Târgu Mureș a câștigat la Baia Mare, cu Marta, 35-24, iar Reșița la Tmișoara, cu 25-22.

Au jucat și au marcat pentru Crișul: Boldor 8, Klimek 5, Cuiu 5, Puț 4, Petruse 3, Damian 3, Cherecheși 2, Vrabie 1, Pop 1, Haidu 1, Nastasă, Corha, Popeanu, Vezentan.

La masculin, tot în liga secundă, HC Beldiman nu a emis pretenţii în faţa viceliderului CS Universitatea Craiova, plusul de experienţă al oltenilor spunându-şi clar cuvântul. Așadar, HC Beldiman rămâne cu punctul din deplasare, de la Timișoara, în timp ce pe teren propriu bifează a doua înfrângere.

Pentru arădeni au evoluat: Yashan 10, Dorobanţu 5, Ivanov 3, Budacă 3, Crişan 3, Iederan 1, Mathiu, Grigoraş, Alba, Papushak, Shyman, Cristea. HC Beldiman evoluează etapa viitoare la Oradea, în fieful liderului seriei D.

 

 

Facebook Comments