Crişul a făcut doar egal pe Bega, în duelul vestic la handbal

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Liderul seriei D din liga secundă la handbal feminin era să îşi strice seria de invincibilitate din acest sezon. Crișul Chişineu Criş a fost condusă cu 17-13 în deplasarea de la CSU Universitatea de Vest Timişoara, dar a salvat un punct pe final, 30-30. Împinsă de la spate de arbitraj, echipa de pe Bega a jucat cu îndârjire şi mult tupeu, pe când „alb-albastrele” nu au prins o zi prea bună. Tensiunea a atins cote maxime pe parcursul jocului, antrenorul Sebastian Tudor primind cartonaş roşu pentru proteste.

Tehnicianul formației de pe Crișul Alb nu va fi suspendat, dar va primi un ultim avertisment din partea Federației Române de Handbal. La Timișoara, au jucat și au marcat pentru Crișul: Golusin 7, Boldor 6, Klimek 6, Cherecheși 4, Gaiu 3, Petruse 2, Vezentan 2, Năstasă, Nemoianu, Corha, Vrabie. Crişul nu mai este atât de sigură de primul loc după sezonul regulat, totul urmând să se decidă în derby-ul cu CSM Târgu Mureş, de peste două runde.

În alte meciuri ale etapei a 16-a, prima a returului II din serie: CSU Reşiţa – Marta Baia Mare 33-24 şi CSU Oradea – CSM Târgu Mureş 22-34. În clasament continuă să conducă Crişul, 40 de puncte, urmată de Tg.Mureş, 38 şi Oradea 25. Etapa viitoare, arădencele se deplasează la Baia Mare, pe terenul ultimei clasate, Marta.

Facebook Comments