Crişul a fost egala Ripensiei, într-un joc disputat la Timişoara

by Sorin Haut

Divizionara terță arădeană Crişul Chişineu Criş a fost aproape de o surpriză în amicalul de astăzi, de la Timișoara, cu Ripensia, învingătoarea UTA-ei din turul campionatului şi proxima adversară din acest an a „roş-albilor”, pe „Motorul”. Condusă la pauză, formaţia pregătită de Adrian Abrudean a întors rezultatul, fiind egalată abia spre final, 2-2!  Pe sinteticul bazei „Dan Păltinișanu”, „Ripi” a deschis scorul prin Sîrbu, care a înscris cu un şut sub bară. Modan a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, mingea trimisă cu capul de atacantul Crişului lovind transversala, după o lovitură liberă executată de Ember.

În partea a doua, echipa arădeană a fost mult mai pragmatică şi eficientă, iar nou venitul Beniamin Lazăr a restabilit egalitatea în minutul 58, cu un șut din 10 metri, în vinclu, la o fază lucrată bine de Piț și Modan.  Peste alte 11 minute, „alb-albaștrii” au preluat conducerea după finalizarea la colțul scurt a lui Modan. Teședan a nimerit şi el bara, ratând aşadar un 3-1, ocazie ce avea să se răzbune în minutul 83, atunci când Burdeţ a făcut 2-2, printr-o deviere cu capul, la o minge centrată în careu.

Crișul a evoluat în amicalul de astăzi, de pe Bega, în formula: Zamfir (46 Pașcalău) – Ciornei (46 Onuțan), Sabău, Nistor, Suslak – Piț, Ember (46 Clej), Al. Pavel (46 Teședan) Susan (46 Balla) – M. Codrea (46 B. Lazăr), Modan.

Facebook Comments