Cristian Pomohaci şi-a cumpărat stea pe Walk of Fame la Hollywood

by Andreea Radu

Cristian Pomohaci a dezvăluit pe reţelele de socializare că şi-a cumpărat o stea pe Walk of Fame la Hollywood, scrie antena3.ro. Evenimentul a avut loc în octombrie 2020 în timp ce judecătorii stabileau un nou termen în care era acuzat de evaziune fiscală. Fostul preot Cristian Pomohaci a lipsit de la proces pentru că a fost în vizită la Hollywood.
În filmarea de la acea vreme, Cristian Pomohaci îmbrăcat cu sutana de preot și traista tradițională pe umăr s-a arătat profund dezamăgit de vizita sa la Hollywood, afirmând că peste tot miroase a stupefiante.
Vizita a fost marcată şi de câteva momente hazli când a primit complimente de la cerșetori care l-au felicitat pentru rochia frumoasă.
Fostul preot s-a plimbat alături de două prietene pe celebrul bulevard Walk of Fame acolo unde le-a arătat fanilor hotelul despre care se spune că e bântuit de stafia celebrei actrițe Marilyn Monroe.
După ce s-a plimbat minute în șir să găsească steaua lui Michael Jackson, Pomohaci a precizat că e bucuros că steaua nostră este în cer şi nu o calcă nimeni în picioare.
„Nu m-am bucurat niciodată mai mult ca până astăzi când mi-am dat seama că steaua noastră este în cer şi nimeni n-o calcă în picioare. Aici, toți turiștii te calcă in picioare”, spunea Pomohaci despre stelele de pe Walk of Fame.
S-a răzgândit rapid când a aflat că poate să aibă propria stea. Cu doar 10 dolari, achitați de una dintre cele două prietene care l-au însoțit în SUA, Cristian Pomohaci s-a ales cu o stea pe ”Walk of Fame”.
Fotografiile au fost făcute publice abia ieri, iar fostul preot a fost felicitat de către internauţi pentru „reuşită”

Facebook Comments