Cristian Feieș: Modernizarea drumului Bârsa-Sebiș-Moneasa, necesară pentru dezvoltarea întregii zone

by Andreea Radu

Cristian Feieș, consilier județean și administrator public al orașului Sebiș, salută decizia deblocării situației drumului Bârsa-Sebiș-Moneasa-limită județ Bihor.  Începerea lucrărilor a fost amânată din cauza faptului că nu s-a obținut toate aprobările necesare, pe tronsonul Moneasa-limită județ. Conform noilor reglementări guvernamentale, lucrările la un obiectiv pot fi demarate fără obținerea tuturor avizelor, urmând ca aceste aprobări să fie obținute pe parcursul derulării lucrărilor.

„Mi-am dorit foarte mult ca acest drum să fie modernizat, pentru a revitaliza întreaga zonă, economic, turistic și social. Decizia Guvernului, de a se permite demararea lucrărilor, chiar dacă nu s-au primit toate avizele necesare, este benefică fiindcă deseori, din cauza unor avize care oricum vor fi eliberate, se amână la nesfârșit unele lucrări de o importanță deosebită, așa cum este drumul Bârsa-Sebiș-Moneasa”, a afirmat consilierul județean Cristian Feieș.

Cristian Feieș este consilier județean și administrator al Sebișului, având șanse foarte mari să devină noul primar al orașului.

Drumul Bârsa-Sebiș-Moneasa este unul strategic pentru județul Arad, atât pentru realizarea legăturii municipiului Arad cu nordul județului, cât și pentru punerea în valoare a stațiunii Moneasa, obiectiv turistic de interes național. Consiliul Județean a modernizat și drumul Sebiș-Buteni, iar acum se află în lucru un alt drum foarte important, care face legătura între Gurahonț și drumul Sebiș-Buteni.

Facebook Comments