Cristian Daminuță este împietrit de durere

by Cristian Dobre

Cristian Daminuță este împietrit de durere, după ce o persoană dragă lui s-a stins din viață în urmă cu foarte puțin timp. Fotbalistul se declară dărâmat de cele întâmplate, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o persoană care l-a crescut și l-a educat mulți ani din viață.

Cristian Daminuță suferă cumplit, după ce bunicul lui, în vârstă de 85 de ani, a trecut în neființă. Bărbatul a fost una dintre cele mai importante persoane din viața sportivului.

Fotbalistul a vorbit despre felul în care se simte acum, fiind foarte trist și vorbind cu regret despre cel cu care se văzuse chiar cu câteva zile înainte de a deceda.

Bunicul lui Cristian Daminuță vea probleme serioase de sănătate

Unul dintre cele mai dureroase momente pe care Daminuță le-a trăit în ceea ce îl privește pe bunicul său a fost ziua în care acesta, aflat în etate și cu probleme de sănătate specifice vârstei, nu l-a mai recunoscut nici pe el și nici pe ceilalți membri ai familiei.

„Este o veste tragică. M-a dărâmat complet, pentru că săptămâna trecută am fost la el, am petrecut puțin timp cu el, și astăzi, din păcate, ne-a părăsit. Din cauza bătrâneții, avea 85 de ani. Avea momente când își pierdea cunoștința, nu mai știa de el. Când i-am zis că sunt nepotul lui m-a stâns tare în brațe și a început să plângă”, a declarat ptintre suspine Cristian Daminuță, pentru Antena Stars.

Familia lui Daminuță se aștepta într-o oarecare măsură ca bunicul sportivului să îi părăsească în curând, însă, chiar și așa, durerea a fost la fel de mare pentru toți cei care l-au cunoscut.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments