CRIN ANTONESCU: „PNL NU VA ACCEPTA TRANSFORMAREA USL IN MOSIA LUI PONTA”

by Cosmin Mihuta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că, dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL „într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare”, se înşală.

„Un singur lucru trebuie să fie clar şi pentru Victor Ponta, şi pentru Ilie Sârbu, şi pentru Daniel Constantin, şi pentru toată lumea: PNL a făcut în anumite condiţii şi a cerut votul românilor pentru U

SL

Dacă cineva crede că PNL, cuminţel aşa, va accepta transformarea USL într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare, se înşală”, a spus Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

„Ideea de a schimba regulile jocului, de a impune alte raporturi politice în interiorul unei Uniuni care a avut un program şi o structură de organizare foarte clară, pe care le-a respectat până acum, poate să împingă la ruperea Uniunii. Noi nu vrem să rupem Uniunea, noi am făcut nişte propuneri în limitele înţelegerii iniţiale, pe locurile noastre”, a mai declarat Antonescu.

El a menţionat că premierul a spus despre cei nominalizaţi recent de PNL în Guvern că sunt „foarte buni, că sunt în regulă”.

„De aceea impasul din acest moment ţine de încercarea domnului Ponta de a impune o altă structură a Guvernului, cu alt număr de vicepremieri, cu alte raporturi de forţă, ceea ce sigur că pentru noi nu este acceptabil”, a mai declarat liderul PNL.

 

 

 

 

 

Facebook Comments