Cozile de cireșe au un puternic efect diuretic

by Cristian Dobre

Luptă împotriva infecțiilor urinare Datorită conținutului ridicat de potasiu, cozile de cireșe au un puternic efect diuretic, depurativ și antiinflamator. Este recomandat împotriva infecțiilor urinare ușoare, dar și acute. Se recomandă cure de 30 de zile, consum zilnic de 3 căni de ceai de cozi de cireș pe zi.

Îmbunătățește funcționarea optimă a rinichilor Pentru durerile din zona lombară, partea inferioară a spatelui, ceaiul de cozi de cireșe este cea mai bună soluție de tratament. Durerile, cât și bolile renale apar, de regulă, din cauza consumului insuficient de lichide, iar pe lângă consumul de apă, ceaiul este cel mai recomandat pentru funcționarea normală a rinichilor. Luptă împotriva durerilor de stomac

Ceaiul de cozi de cireșe are efect detoxifiant, fapt ce ajută la ameliorarea mai multor probleme digestive. Consumul regulat de ceai de cozi de cireșe întărește sistemul imunitar și regenerează țesuturile slăbite. Reduce tusea agresivă Ceai de cozi de cireșe este un adjuvant natural pentru calmarea tusei.

Este recomandat și pentru ameliorarea simptomelor gripei și răcelii, o cană de ceai de cozi de cireș pe zi. Luptă împotriva celulitei și kilogramelor în plus Cozile de cireșe au efect depurativ și diuretic, iar datorită acestor proprietăți ajută la eliminarea rezidurilor din sânge și depozitelor de grăsime. Consumul zilnic de ceai de cozi de cireșe, o cană pe zi, îți va da rezultate pe termen lung împotriva celulitei.

Ajută în reumatism Decoctul de cozi de cireș poate fi folosit în tratamentul împotriva reumatismului. Se fac bpi locale dintr-un pumn de cozi de cireș într-un litru de apă. Se fierbe până dă în clocot, se lasă la infuzat pentru 10 minute, după care se adaugă în apa de baie pentru picioare și mâini.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments