Cozi kilometrice în Vama Nădlac! Se așteaptă și câte patru ore la rând

by Dana B.

Coloane de camioane se întind pe mai mulţi kilometri, luni, la punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi II, din judeţul Arad, la ieşirea din ţară, astfel că şoferii aşteaptă şi patru ore pentru a li se verifica documentele.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, a declarat că timpii de aşteptare la vămile Nădlac I şi Nădlac II sunt de aproximativ 240 de minute, la ieşirea de marfare.

Astfel, s-au format coloane de camioane care se întind pe mai mulţi kilometri la ieşirea din ţară, la cele două puncte de trecere a frontierei.

Lucrăm la capacitate maximă, adică sunt deschise patru artere la ieşirea din ţară, pentru camioane. Este vorba de aglomerarea obişnuită de după weekend şi de restricţiile de circulaţie impuse pe teritoriul maghiar sâmbăta şi duminica, astfel că un număr mare de auromarfare s-a prezentat la frontieră ”, a afirmat Mihaela Leş.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad recomandă şoferilor să verifice aplicaţia de trafic online de pe site-ul Poliţiei de Frontieră înainte de a porni la drum, dar şi să se îndrepte spre alte puncte de frontieră mai puţin aglomerate, cum este Vărşand.

 

Sursa: gandul.info

Facebook Comments