COZI DE PESTE TREI KILOMETRI LA VAMA NADLAC

by Cosmin Mihuta

Aglomeraţie pe DN7, pe sensul de ieşire din ţară, prin vama Nădlac. Cozile de camioane şi tiruri s-au întins pe trei kilometri şi jumătate, din cauza controalelor amănunţite făcute de vameşii maghiari. Nervii şoferilor sunt puşi la încercare şi de cei care transportă materiale de contrucţie şi care încearcă deseori să sară peste rând.

Presaţi de timp, şoferii care transportă materiale de construcţie în Ungaria au încercat să depăşească coloana de maşini: ”Ar trebui să făcem cel puţin trei curse. Cel puţin trei curse! Dar aşa nu reuşim numai una!”

Asta nu este o scuză, susţin cei lăsaţi în urmă: ”Merg în faţă şi noi stăm aicea de nebuni, ne-am trezit că peste două ore se termină programul de lucru şi n-am reuşit să ieşim din ţară”, – Vă încurcă cei care transportă materiale? ”Doar atunci când trec în faţă şi se aglomerează acolo ca să intre înapoi în rând”, – Cât v-a luat să parcugeţi toată coada? ”Patru ore și jumătate.

Conform estimărilor Poliţiei Locale din Nădlac, zilnic, 250 de camioane trec frontiera încărcate cu nisip şi balast. Până în urmă cu câteva zile, blocajele în apropierea vămii Nădlac apăreau numai înainte sau după sfârşitul de săptămână, atunci când în Ungaria circulaţia autocamioanelor este restricţionată.

 

Sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Aglomeratie+in+vama+Nadlac+Camioanele+cu+materiale+de+contructie

Facebook Comments