Coulibaly şi Stancu au probleme, iar UTA rămâne pe piaţă

by Sorin Haut

UTA a perfectat primul transfer al anului, prin aducerea fundașului central, Radu Crișan, dar problemele de efectiv îi dau în continuare bătăi de cap lui Laszlo Balint. Deşi spera şi era destul de încrezător că se va putea baza în pregătiri pe toţi jucătorii indisponbili din toamnă, doi dintre ei rămân în continuare în infirmerie. Exceptând situaţia căpitanului Cipri Rus, bolnav, Stephan Coulibaly nu-și poate relua încă antrenamentele după operația suferită anul trecut, la genunchi, iar problemele musculare ale lui Bogdan Stancu au recidivat la antrenamentul de joi, motiv pentru care el a ieşit din programul echipei.

Mai mult, Balint s-a declarat dezamăgit de atitudinea lui Coulibaly, care nu a mai jucat un meci oficial pentru UTA din turul sezonului trecut şi destul de îngrijorat de situaţia lui Stancu, jucător pe care se baza destul de mult în acest sezon. Postul pe care evoluează fostul jucător al Snagovului, cel de fundaş stânga, era oricum unul în care UTA suferă, aşa că e nevoie de întăriri.  Dureri mici mai are şi Puşcaş, dar el se antrenează normal, singurul care a revenit total refăcut după problemele medicale de anul trecut fiind Alex Ciucur.

Cert e că UTA trebuie să rămână pe piaţa transferurilor, iar antrenorul liderului Ligii a II-a chiar confirmă acest lucru: „Sunt cu antenele întinse, pentru că facem toate eforturile ca în această perioadă să devenim mai puternici, inclusiv prin intenția de mai aduce ceva jucători. Ne-am dori o cât mai mare consistență și să avem cele mai bune soluții pentru partea a doua a sezonului.” Altfel,  sâmbătă, ora 11, roş-albii dispută primul test al iernii, cu echipa U19 a clubului UTA.

Facebook Comments