COSMETICE DE CARE AI NEVOIE IARNA

by Sida Voicu
Bifeaza produsele cosmetice pe care le ai deja şi vezi ce îţi lipseşte pentru o trusa de îngrijire completa, care sa ofere pielii, parului şi tenului tot ceea ce au nevoie.
Alege cu grija produsele pentru zilele reci! Acestea trebuie sa fie emoliente, hranitoare, cu texturi îmbogaţite cu uleiuri.Crema protectoare

Pe timpul iernii, tenul are nevoie de protecţie, aşa ca ofera-i îngrijirea potrivita cu o crema hranitoare, cu vitamine. Completeaza-i acţiunea şi cu varianta pentru noapte şi, în cazul în care foloseşti un alt tip de produs pentru curaţarea tenului, schimba-l cu un lapte demachiant.

Balsamul pentru buze

Ai nevoie de unul regenerant, calmant şi reparator, cu textura ceva mai solida şi mai rezistenta, astfel încât sa se menţina cât mai mult pe buze şi sa acţioneze în profunzime. Untul de buze este o alternativa foarte buna, pentru ca e mai gros şi mai hranitor decât balsamurile-stick. Când eşti acasa, poţi face o îngrijire complementara aplicând miere sau unt de shea.

Masca pentru par

Protejeaza-ţi parul de vânt, umezeala şi ger cu o masca hranitoare şi regeneranta. Textura bogata şi cremoasa ajuta parul uscat şi aspru, descurca şi îl lasa matasos la atingere. Uleiul de sâmburi de struguri şi uleiul de avocado sunt doua dintre cele mai preţioase ingrediente. De asemenea, poţi folosi şi un tratament leave-in reconstructiv care sa refaca parul din interior.

Gel-ulei de baie

Pielea are nevoie de produse cremoase, cu vitamine şi uleiuri esenţiale sau naturale, capabile sa hraneasca, sa regenereze şi sa menţina catifelarea, de aceea gelurile-ulei sau uleiurile-crema sunt produsele pe care trebuie sa le cauţi acum. Pentru hidratarea pielii dupa duş, uleiul şi untul de corp sunt cele mai indicate, iar untul de shea, uleiul de masline sau cel de avocado trebuie sa se regaseasca pe lista ingredientelor acestor produse.

Facebook Comments