„Halep, aceleaşi şanse la o medalie şi în 2021”, crede Cosac

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, marti, pentru AGERPRES, in contextul amanarii JO de la Tokyo ca urmare a pandemiei de coronavirus, ca Simona Halep (28 de ani) va avea aceleasi sanse la o medalie olimpica si in 2021.

„Simona Halep va avea aceleasi sanse la o medalie olimpica si in 2021. Ea a ajuns la maturitate, nu este inca o sportiva in varsta. E o sportiva matura care in momentul in care isi impune un obiectiv si este focusata pe el atunci are 95% la suta sanse sa reuseasca. Dar nu de Simona imi este teama mie, Simona e o perfectionista, o profesionista in adevaratul sens al cuvantului, mi-e teama de ceilalti jucatori care nu stiu daca vor mai avea anul viitor aceeasi forta de revenire.

Adica aceeasi dorinta si capacitate de a reveni acolo unde au fost sau chiar sa depaseasca acele locuri”, a spus George Cosac pentru AGERPRES, facand referire la sistemul de calificare la JO care permite doar primilor 56 de jucatori din clasamentele ATP şi WTA sa participe la turneul de tenis de la Tokyo.

ziare.com

 

Facebook Comments