Corvinul a primit licența UEFA și va participa în preliminariile Europa League

by Sorin Haut

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României la fotbal, a primit, joi, licenţa de participare în competiţiile europene şi va evolua în ediţia 2024-2025 a UEFA Europa League. „UEFA a comunicat Federaţiei Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenţei de participare în competiţiile europene. În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025”, a anunţat, joi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Corvinul Hunedoara a obţinut dreptul de a participa în Europa League prin câştigarea ediţiei 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oţelul Galaţi, la lovituri de departajare, cu scorul de 3-2. Ultimul loc al echipelor româneşti care vor evolua în cupele europene în viitorul sezon se va decide în urma barajului pentru Conference League.

Se vor înfrunta Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj, meci care se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Campioana FCSB va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar vicecampioana CFR Cluj va lua startul în preliminariile Conference League.

Facebook Comments