Corupţia ucide: plăteşte Guvernul PNL?!

by Andreea Radu

Drama cutremurătoare de la spitalul din Piatra Neamţ este un nou Colectiv: au ars de vii oameni nevinovaţi. Acum 5 ani, cei care guvernează România strigau: „Corupţia ucide”! Au fost puse la cale proteste violente. Pentru a nu arunca România în haos, premierul Victor Ponta, care nu era vinovat pentru tragedia tinerilor de la Colectiv, şi-a dat demisia. Ce se întâmplă acum? Îşi asumă Guvernul PNL tragedia de la Piatra Neamţ? Cere preşedintele Iohannis demisia Guvernului PNL?

Acum este foarte clar pentru toţi românii: celor din PNL nu le pasă de oameni, nu le pasă de corupţie, nu le pasă de sistemul de sănătate! Le pasă doar să ajungă la putere şi să păstreze puterea. Vor găsi alţi vinovaţie pentru oamenii care au ars de vii în spitalul care trebuia să îi îngrijească, vor da vina pe administraţia locală, pe angajaţi, pe oricine şi nu vor mai vorbi despre sistem şi guvernare. Găsesc alţi vinovaţi pentru oamenii care mor pe capete în toate spitalele din România.

„Guvernul PNL calcă pe cadavre pentru a păstra puterea. Nu le pasă de oameni, nu le pasă de sănătate, nu le pasă de reforme. Nu vor spune de ce nu au verificat secţiile de terapie intensivă din spitale, deşi se ştia că vor fi suprasolicitate. Vor căuta alţi vinovaţi şi alte scuze. Dar România nu are nevoie scuze, are nevoie de o guvernare care protejează oamenii. Pentru Guvernul PNL, contează cifrele: numărul vinovaţilor, numărul voturilor. Pentru PRO România contează oamenii. Victor Ponta nu s-a agăţat de funcţie când a fost vorba despre credibilitatea Guvernului. Pentru că noi suntem pentru oameni, pentru România. Aceasta este diferenţa şi acesta este motivul pentru care românii trebuie să voteze PRO România la alegerile din 6 decembrie!”, a afirmat Miroslav Stanici, candidat PRO România pentru Senatul României.

 

Articol realizat de Smart Print Media SRL, la comanda PRO Romania – FILIALA ARAD, CMF 11200008

Facebook Comments