Cornelia Catanga a recunoscut că a vrut să se sinucidă de mai multe ori

by Dana B.

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga a trecut prin momente extrem de dure, când s-a simțit la capătul puterilor.

Cornelia Catanga, care anul acesta a fost executată silit, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi.

Cornelia Catanga, care este căsătorită cu muzicianul Aurel Pădureanu, a fost invitată în platoul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a făcut declarații-șoc despre moartea mamei sale, dar și despre acele clipe cumplite în care s-a simțit la capătul puterilor și a vrut să își pună capăt zilelor.

„După ce a murit mama mea, singura persoană care m-a readus la viață a fost Pădureanu. Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată”, a declarat Cornelia Catanga.

„Eu o visez, vorbesc cu ea, vorbesc în somn cu voce tare. Eu o visez pe mama mea. Mama mea era in ușă, fuma, și îmi spunea cum să tai ceapa, când să pun, cum sa pun tot ce trebuie…

 Mă macină când se apropie luna lui noiembrie. Pe 19 noiembrie 1991, s-a stins bunica mea… Sunt foarte indignată pentru că nu știu de ce boală a murit mămica mea”, a mai spus artista.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments