Corina Chiriac a împlinit 71 de ani

by Cristian Dobre

Una dintre vocile de aur ale României, care a cunoscut succesul începând cu anii ’70, urmează să își aniverseze ziua de naștere. O fire veselă și pusă mereu pe petrecere, cântăreața de muzică ușoară, Corina Chiriac, nu a avut răbdare până în ziua cu pricina, așa că a început să petreacă în avans.

Corina Chiriac a început petrecerea pentru ziua sa de naștere

Corina Chiriac este născută de de Sf. Dumitru, pe 26 octombrie. Cum fiecare zi poate fi însă o sărbătoare, solista nu a mai dorit să aștepte. De asemenea, ea a dorit în împărtășit cu fanii momentul. Mai multe fotografii au apărut pe o rețea de socializare, iar urările au început deja să curgă, înainte de miezul nopții.

„Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, este mesajul Corinei Chiriac, de pe Facebook.

Artista și-a cumpărat o șampanie și a fost deja felicitată, în avans, de persoanele dragi. Ea s-a afișat atât cu băutura, care încă nu era desfăcută, cât și cu un frumos buchet de flori în brațe.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate