Corina Bud, criticată de fani

by Cristian Dobre

Știm foarte bine că artista Corina Bud a scăpat de mult de inhibiții și de fiecare dată surprinde cu fotografii care mai de care mai incendiare, însă iată că de data aceasta nu scapă de vizorul fanilor! Vedeta a fost asupru criticată, după ce s-a fotografiat aproape dezbăracată în pat. Cum a reacționat ea!

Corina Bud, criticată de fani după ce s-a fotografiat dezbrăcată!

Corina Bud e recunoscută pentru aparțiile incendiare și extrem de sexy, însă orice imagine ar posta de fiecare dată atrage toate atențiile. De data aceasta vedeta a intrat în vizorul fanilor, asta pentru că recent a publicat o fotografie cu ea din pat, însă nu una normală, ci bineînțeles una în care apare aproape dezbrăcată.

Imaginea a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților, însă mulți dintre ei au și criticat-o pe vedetă pentru felul în care se fotografiază de fiecare dată!

„Ce s-a întâmplat cu tine ?!?!?! de ajungi sa te faci văzută mai mult, aproape dezbrăcată, decât pe scena în spatele microfonului. Nu cântai rău deloc… Ce e cu tine. ?!?!?!” , i-a scris unul dintre fani vedetei!

Cum a răspuns vedeta comentariului!

Pentru că acest comentariu a primit și el câteva reacții la rândul său, Corina a decis să-i vină și cu un răspuns, unul destul de surprinzător!

”Nu am bani nici pentru haine nici pentru microfon, a scris Corina Bud ca replică comentariului primit, însă totul în limba spaniolă!

Corina Bud a rărit în ultima perioadă aparițiile TV, însă iată că aparițiile care mai de care din mediul online nu întârzie să fie. Vedeta uimește de fiecare dată, însă tot de fiecare dată criticiile nu lipsesc!

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments