Copil de opt ani din Arad, ajutat de studenții de la Asistență Socială

by Dana B.

Campania ”Ajută-ne, să-i ajutăm!”, inițiată de studenții specializării Asistență Socială din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad și profesorul lor, lect. univ. dr. Alina Breaz, continuă șirul bunelor inițiative menite a sădi speranță acolo unde este mai mare nevoie de ea: în sânul familiilor nevoiașe.

Deși suntem obișnuiți, în general, a face fapte bune în mod special în preajma sărbătorilor, studenții de la Asistență Socială, împreună cu profesorul lor, ne arată încă o dată, dacă mai era nevoie, că ajutorul trebuie dat nu doar sub imperiul emoțiilor trezite de sărbători ci de fiecare dată când acesta este cerut de situații și împrejurări de viață speciale.

De această dată, toți cei uniți de apelul ”Ajută-ne, să-i ajutăm!” au vizitat un băiețel de opt ani, crescut de bunicul său care îi este și tutore. Un copil frumos, ambițios și care, în ciuda situației grele, nu a abandonat școala, ba mai mult, prin calificativele obținute, arătând tuturor că dacă vrei cu adevărat să înveți, o poți face indiferent de condiții.

Deși condițiile au lăsat de dorit, iar sărbătoarea Învierii a trecut, noi nu am încetat să oferim zâmbete, și nu numai, acestui copil care ne-a înseninat ziua. Un copil frumos care, în ciusa situației vitrege nu a abandonat școala, oferind chiar bucuria unor calificative pe măsură. Chiar și în următoarea perioadă, alături de studenții mei, vom încerca să aducem un sprijin celor care au nevoie de noi.”, a spus Alina Breaz.

Că întreaga echipă a reușit să culeagă și să sădească deopotrivă zâmbete prin noua acțiune, stau ca dovadă chiar pozele de mai jos.

Facebook Comments