Copil de doar șase ani, terorizat de învățătoare și colegi la Zădăreni

by Dana B.

Anchetă la o şcoală din Arad, după ce mama unui copil de clasa pregătitoare a reclamat că băiatul e terorizat atât de colegi, cât şi de învăţătoare. De trei ori a ajuns copilul la spital în ultimele luni, iar mama lui se teme să-l mai ducă la şcoală.

De la începutul anului școlar, băiatul de 6 ani a ajuns de trei ori la spital după ce ar fi fost lovit de colegi.

Ultima dată, copilul a fost internat timp de trei zile după ce ar fi fost împins pe scări de două fete. Mama spune că și învățătoarea îl pedepseşte pe băiatul născut în Italia, pentru greşelile de limba română.

Profită de orice ocazie să îl pedepsească în fața colegilor. A fost umilit și bineînțeles, copiii, în naivitatea lor, au preluat, ca să zic, comportamentul doamnei învățătoare”, spune Laurența Ahmad Khan mama băiatului.

„Mama băiatului susține că a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, alături de care a atașat și o conversație purtată cu directorul instituției de învățământ pe care a înregistrat-o cu telefonul mobil”, relatează Angela Novăcescu reporter Digi24 Timișoara.

Având și astm și risca o criză pe bază emoțională. De data asta îmi este teamă să îl mai duc la școală. Eram la un pas de tragedie”, spune Laurența Ahmad Khan mama băiatului.

Și conducerea școlii a demarat o anchetă, dar fără rezultat. Directorul spune că mama este cea care trebuia să ia legătura cu părinții copiiilor care l-au lovit pe fiul ei.

Dacă copilul dumneavoastră era lovit de trei ori și vine acasă și povestește ce ați fi făcut? Eu aș fi luat legătura cu părinții copiilor care l-au lovit. Eu personal nu am luat legătura cu acești părinți pentru că am considerat că nu este cazul să dăm mai multă importanță unei situații decât este”, spune Alexandru Popa, directorul Școlii Gimnaziale Zădăreni.

Inspectoratul Școlar Arad anunţă la rândul său că va investiga această situaţie.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments