Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon, spart de hackeri

by Cristian Dobre

Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart, marți seara. Astfel, cei 1,3 milioane de fani ai Simonei Halep pe cunoscuta reţea de socializare au avut surpriza să vadă două mesaje ciudate.

„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos”, a apărut pe contul de Instagram al Simonei Halep, potrivit digisport.ro.

Hackerii au mai postat ulterior pe contul Simonei reclame și un concurs fals pentru fani. Toate postările au fost șterse ulterior. Ulterior, pe contul său de Twitter, Simona Halep a anunțat că problema de pe Instagram a fost rezolvată. „Vă rog să-i ignorați pe hackerii care se distrează pe contul meu de Instagram. Știm de problema apărută și Instagram lucrează la ea. Sperăm că totul va fi rezolvat cât mai rapid”, a scris Simona Halep pe Twitter. „Totul a fost rezolvat”, a adăugat ea ulterior.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments