Continuă lupta în PNL! Bîlcea îl „învață“ pe Bibarț cum e cu termoficarea

by Cosmin Mihuta

Nu e săptămână fără scandal în PNL Arad. Ruputura e atât de mare între tabere, încât combatanții nici nu mai pot sta la aceeași masă. De exemplu, la meciurile FCC Baschet UAV Arad, Bibarț s-a ascuns în galerie, ca să nu dea față (sau mâna) cu dușmanii din PNL Arad.

Joi am avut parte de un nou episod din războiul galben-albastru. Eternul rival al lui Bibarț, deputatul Bîlcea, i-a trasat sarcinile actualului primar, într-o conferință de presă, despre cum ar trebui abordată problema termoficării în municipiul Arad. Noi de multă vreme spunem că Bibarț e depășit de situație, dar chiar și colegii primarului să ne confirme că au propus arădenilor un incompetent, care nu știe cu ce se mănâncă administrația? „Sugerez Primăriei Arad să ia exemplul altor administrații, care au negociat anul trecut în vară un preț fix, convenabil, pentru gaz, să vedem dacă reușim și noi anul acesta. Criza energetică va dura probabil și este nevoie de o pregătire atentă și din timp”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea, într-o conferință de presă în care Bibarț a mai primit o lovitură și de la viceprimarul PNL Lazăr Faur.

Acesta din urmă a prezentat investițiile din municipiu ca un adevărat primar, fără ca măcar să menționeze numele lui Bibarț. Semn că și la vârful instituției există o ruptură majoră, care de altfel se vede și în votul pe care consilierii PNL îl dau de multe ori împotriva proiectelor promovate de Bibarț. În același timp, nici Bibarț nu se lasă mai prejos și ia decizii fără să-și anunțe măcar viceprimarii, în special pe colegul Lazăr Faur din PNL.

Ne așteaptă încă doi ani de lupte fratricide în PNL Arad, un partid care are toate șansele, după 20 de ani de supremație, să piardă alegerile din 2024 pentru primărie și consiliul local.

Facebook Comments