Constantin Bura este noul preşedinte al Victoriei Felnac

by Sorin Haut
Please follow and like us:

După dispariția tragică a lui Dan Ristin, la mandatul de preşedinte al echipei de Liga 4 Arad, Victoria Felnac, părea să fie favorit Alex Sabău, implicat în activitatea echipei, dar planurile primarului Maliţa s-au schimbat, iar Constantin Bura (foto, alături de Dan Ristin) este, oficial, noul conducător al lui “VI-FE”: „În primul rând, Dan Ristin ne lipsește mult mie și băieților, atât sufletește cât și profesional, dar viaţa merge înainte. Am avut o şedinţă cu domnii primar şi viceprimar, în care a fost prezentat noul preşedinte, în persoana lui Constantin Bura, implicat la echipă şi în primul mandat al lui Ristin. S-au discutat multe probleme, legate şi de bugetul pe 2020, dar şi de ce vrem să facem în continuare. Totul depinde de transferurile pe care le vom face în iarnă, iar în funcţie şi de cine pleacă, putem stabili un obiectiv clar. Sincer, eu îmi doresc o clasare cât mai sus, măcar un loc 5, dar va depinde mult de cum ne vom mişca”, ne-a declarat antrenorul Felnacului, Lucian Ciba. Tot în cadrul şedinţei de zilele trecute s-a stabilit ca reunirea echipei să se amâne până la începutul lunii februarie, pentru a şti cu exactitate “în ce ape se scaldă” “VI-FE”:

Bura e noul şef, reunire pe 4 februarie

„Iniţial trebuia să începem la jumătatea lunii ianuarie, dar apoi am stabilit ca reunirea să fie pe 4 februarie, tocmai pentru a ne aşeza şi stabiliza din punct de vedere al lotului, pentru că la primul antrenament din acest an vreau să ştiu clar pe cine mă bazez din primăvară încolo. Sunt discuţii cu câţiva jucători, dar încă nu avem nimic concret, probabil după reunire vor apărea noutăţile. Sunt şi la noi câţiva jucători la final de contract, din câte am înţeles doar Vidac şi-a manifestat dorinţa să plece”, conchide Ciba.

Pecica şi Zăbraniul, adversari în amicale

Aşadar, încă două săptămâni de planuri pentru reunire la Felnac, echipa urmând să se pregătească în această iarnă pe plan local, unde beneficiază de un stadion cochet şi de toate condiţiile. “VI-FE” va susţine şi câteva meciuri amicale din februarie încolo, printre adversare numărându-se echipele din Pecica, Zăbrani, Şiria, Păuliş sau Zădăreni. Victoria Felnac ocupă, după 15 etape, locul 8 în clasamentul Ligii a IV-a Arad, cu 18 puncte, la nouă lungimi distanţă de zona de play-off.

 

Facebook Comments