CONSILIERII MUNICIPALI CER PRIMARIEI SA ACHIZITIONEZE FOSTA POSTA DIN MICALACA

by Sida Voicu

Consilierii municipali USLArad  au depus un proiect de hotărâre prin care se intenţionează ca fosta clădire a Poştei din Micălaca, aflată în patrimoniul Romtelecom, să fie achiziţionată de către Primăria Arad. Consilierii municipali Ionel Ciupe (PNL) şi Tristan Mihuţa (PSD) solicită ca Primăria să achiziţioneze această clădire, în care ar putea fi mutate o serie de servicii care să deservească cel mai mare cartier al municipiului, cu o populaţie de aproximativ 50.000 de locuitori.

Astfel, conform iniţiatorilor proiectului, în clădirea în care a funcţionat Oficiul Poştal Micălaca, clădire scoasă la vânzare de către proprietar (Romtelecom) ar putea funcţiona o serie de servicii publice, de maxim interes pentru cetăţenii din cartierul Micălaca, „servicii care, azi, funcţionează în alte zone ale municipiului, la o distanţăconsiderabilă faţă de locuitorii respectivului cartier“.

Printre serviciile care s-ar putea muta în acel spaţiu, iniţiatorii proiectului amintesc Poliţia ; Jandarmeria ; Poliţia Locală; Direcţie Finanţe pentru Micălaca; cabinete parlamentare; cabinete ale unor medici de familie etc.

Facebook Comments