Consilierii au respins propunerea lui Bibarț, care dorea mai mulți bani de la UTA, pentru închirierea stadionului

by Florian Popa

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a lunii octombrie, s-au aflat proiectele de hotărâre privind stabilirea tarifelor aferente Bazinului de polo, Stadionului Municipal Arena Francisc Neuman și cele aferente zonei de agrement Ștrandul Neptun.

În vederea asigurării prestării unor servicii de calitate, cu realizarea unui raport calitate/cost cât mai bun pentru serviciile prestate, precum și a îndeplinirii indicatorilor de performanță stabiliți de către Consiliul Local al Municipiului Arad, societatea Recons a identificat necesitatea modificării tarifelor anterior menționate, având în vedere faptul că desfășurarea activității societății necesită consumuri de resurse umane, materiale și financiare precum și creșterea substanțială a tarifelor pentru furnizarea energiei electrice, gaze naturale, apă și salubritate, precum și a serviciilor prestate de către terți, susțin reprezentanții primăriei.

În ciuda notelor de fundamentare prin care societatea își justifică necesitatea modificării tarifelor la cele trei puncte de lucru, proiectele de hotărâre au strâns doar voturi “împotrivă“ și “abțineri“. Cu toate acestea, Bibarț nu se lasă și promite că va reveni asupra lor și cel mai probabil se vor afla pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CLM Arad.

Este greu de înțeles înverșunarea cu care primarul Călin Bibarț încearcă să mai dea o lovitură UTA-ei, solicitându-i mai mulți bani pentru închirierea stadionului, tocmai într-o perioadă în care clubul se confruntă cu probleme atât la nivel de conducere (scandalul cu investitorii), cât și în ceea ce privește rezultatele sportive. Pare tot mai mult un război în care UTA e victima reglărilor de conturi.

Facebook Comments