CONNECT-R SI-A UITAT RUDELE DE CAND E CELEBRU: „II E RUSINE CU NOI“

by Florian Popa

Este vedetă la Antena 1, are zeci de concerte pe lună şi mii de euro în cont, dar a uitat de rudele sărace cu care a copilărit în cartierul Dristor. Cel puţin aşa susţine vărul primar al lui Connect-R (32 de ani), pe care reporterii Click! l-au întâlnit la nunta lui Pepe. Ionuţ Mihalache venise să tragă cu ochiul la nuntaşii poleiţi şi să se pozeze cu celebrul lui văr, dar acesta i-a dat cu flit.

“Au fost multe zile când nu aveam ce mânca. Am mâncat terci din mălai, cu sare şi cu apă”, spunea celebrul Connect-R într-un interviu. A avut noroc şi s-a ridicat, a împărţit pliante, a vândut ziare, aşa că de la “Aurel din trupa Giganţii”, în 1998, a ajuns în 2006 Connect-R, băiatul care face 2.200 de euro în 45 de minute de cântat. Nu de acelaşi noroc au avut parte şi rudele sale. Oamenii îşi câştigă pâinea mai greu şi duc un trai modest. Toţi au văzut un sprijin în nepotul sau vărul “Relu”, aşa cum îi spun cântăreţului, dar se pare că resursele starului rap sunt şi ele limitate, având în vedere că trebuie să-şi ajute părinţii rămaşi fără casă.

Unul dintre verişori a răbufnit însă la adresa solistului. Dornic să asiste la nunta anului dintre Pepe şi Raluca, Ionuţ Mihalache s-a înfiinţat duminică la Biserica Sfântul Spiridon Nou, îmbrăcat ca în cartier: şort, tricou, şapcă şi încălţat în adidaşi. Şi-a pus copilul în cărucior, şi-a luat nevasta de mână şi au reuşit să treacă de armata de bodyguarzi, postându-se chiar în curtea lăcaşului, la intrare. Au stat cuminţi şi s-au benoclat la rochiile pompoase, la nuntaşii parfumaţi, dar în special la vărul lor, pus la patru ace. La un moment dat, băiatul s-a dus spre Connect-R şi l-a rugat să facă o poză cu el, dar cântăreţul s-a făcut că nu-l vede. Jignit, Ionuţ ne-a spus tot ce avea pe suflet. “Nu ne mai bagă în seamă. Relu nu ne mai cunoaşte, se ţine mare, îi este ruşine cu noi. Asta este! Ai văzut, i-am zis să facă o poză cu noi şi n-a vrut”, a mărturisit, supărat, tânărul pentru Click! În timp ce nevasta îl tot înghiontea să tacă, pentru că nu e bine să vorbească la ziar, mai ales că-şi va supăra vărul celebru, Ionuţ a continuat. “Taţii noştri sunt fraţi, eu lucrez pe la un restaurant, dar nu ne-am dus să-i cerem ceva în mod expres. Relu e băiat bun, credincios, dar, na, se mai schimbă omul, mai ales când dă de bine”, ne-a mai spus tânărul. După ce s-a terminat ceremonia, Ionuţ şi soţia au plecat spre casă, iar Connect-R cu nuntaşii, la cheful de la restaurant. Contactat telefonic, solistul a fost de negăsit până la închiderea ediţiei.

 

Sursa: click.ro

Facebook Comments