Connect-R, mesaj emoționant pentru Misha, fosta lui soție

by Andreea Radu

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea că aceștia au decis să își spună adio a venit ca un șoc pentru fani, scrie verdict.ro. Totuși, de dragul micuței lor, aceștia au rămas în relații extrem de bune.
Connect-R și Misha au împreună o minunată fetiță, pe nume Maya, ce a împlinit 7 ani. Cei doi o cresc împreună și petrec momente minunate cu micuța, demonstrând că au o relație de prietenie extrem de bună. Pentru că ieri a fost 8 martie, iar starurile au sărbătorit în modul lor, cântărețul s-a decis să îi transmită un mesaj emoționant fostei partenere.
„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine.”, a scris artistul pe Instagram.
„Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase!”, a continuat acesta.
„Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru.”, a adăugat el.

Facebook Comments