Connect-R a lansat cartea despre viața sa

by Andreea Radu

Recent, Connect-R și-a lansat propria carte și a vorbit despre cel mai mare regte al său, trecând prin foarte multe momente grele de-a lungul timpului. Connect-R și-a dorit să scrie această carte despre viața sa și spune că a reușit să se deschidă în fața oamenilor în mediul online, dar și-a dorit ceva mai mult. Cântărețul își dorește ca oamenii să aibă ceva de învățat din povestea lui, mai ales tinerii.
„Cred că oamenii pot vedea rețeta, de fapt o rețetă despre de la a învinge sărăcia până a te învinge pe tine. Eu cred că m-am învins pe mine, am câștigat pariul cu viața și cred că special pentru tineri, dar și pentru cei cu vârste peste 35 de ani poate fi o mică ieșire din personajul ăsta pe care îl trăim cu toții”, a declarat artistul, potrivit Fanatik.
Cântărețul a dezvăluit și care este cel mai mare regret al vieții sale. Este vorba despre perioada în care consuma substanțe interzise. În cartea sa, Connect-R vorbește și despre aceste probleme din viața lui.
„E bine ca omul să fie curios, dar nu atât de curios încât să-și bage coada într-un cuib de vipere. Slavă Domnului că eu nu mi-am băgat coada sau instinctul ăsta curios în lucruri interzise, iar prin lucruri interzise cred că înțelegeți despre ce e vorba”, a mai spus artistul.
Când a renunțat artistul la substanțele interzise
Artistul a reușit să renunțe la substanțele interzise după ce a venit pe lume fiica sa, Maya. Speriat ca nu cumva să scape copilul din brațe, cântărețul a reușit să renunțe la viciul său. Mai mult decât atât, tot în cartea sa, Connect-R a vorbit despre problemele de sănătate ale fiicei sale. La de 2 ani, Maya a paralizat complet. Micuța a avut nevoie de un tratament cu momoglobuline extrase din măduva oaselor.
Această intervenție se putea face peste vârsta de 5 ani, iar cântărețul a făcut totul pentru ca micuța să se vindece. Acesta a adus medici din Israel pentru a se ocupa de cazul ei. După ce a semnat pentru intervenția fetei, medicii i-au spus cântărețului că micuței îi va lua un an și jumătate să-și revină. Connect-R și Misha au decis să meargă în fiecare vineri la Maslu, la Manastirea Radu Vodă din Capitală.
Maya a început să-și miște membrele la trei săptămâni după operație. La două luni, deja a început să meargă, iar Connect-R crede că vindecarea a fost o minune.

Facebook Comments