Confesiunea făcută de Oana Zăvoranu

by Cristian Dobre

Oana Zăvoranu continuă seria dezvăluirilor cu o confesiune de suflet. Frumoasa actriță și-a deschis inima în fața admiratorilor și le-a mărturisit care este singurul regret din viața ei. Tu te-ai fi așteptat la asta?

Face ce face și iar ajunge în atenția tuturor. Fire deschisă, așa cum o cunoașteți încă de la începutul carierei, Oana Zăvoranu nu se ferește niciodată să-și spună punctul de vedere, chiar dacă mulți o critică pentru felul ei direct.

După ce Oana Zăvoranu a stârnit o serie lungă de controverse atunci când și-a spus opinia pe Internet despre fostul ei soț, Pepe, dar și despre Oana Roman, faimoasa artistă le-a captat din nou atenția fanilor, realizând o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei personal de Instagram.

În cadrul acestei sesiuni online, Oana Zăvoranu a fost întrebată dacă are vreun regret în viață. Și… surpriză! Îndrăgita vedetă a recunoscut că are unul, satisfăcându-le astfel imediat curioșilor. Potrivit spuselor ei, actriței îi pare rău că nu s-a născut peste Ocean.

„Că nu m-am născut în America”, este răspunsul Oanei Zăvoranu.

Reacția artistei, după divorțul dintre Pepe și Raluca

Așa cum probabil vă așteptați, Oana Zăvoranu a reacționat imediat atunci când a fost întrebată despre divorțul dintre Pepe și Raluca. Contactată de reporterii „Antena Stars”, diva a tratat subiectul în glumă, spunând, râzând, că despărțirea celor doi este mai „gravă” decât pandemia de COVID-19. Ba mai mult, vedeta a spus că din cauza separării care a șocat showbiz-ul, pisicile ei s-au… constipat.

Sursa: spinews.ro

Facebook Comments