CONDUCEREA FILARMONICII DA EXAMEN LA SFARSITUL LUNII

by Sida Voicu

Directorul Filarmonicii de Stat Arad va trebui să prezinte, la sfârşitul lunii februarie, raportul de activitate anuală, în faţa unei comisii a Primăriei Arad. Conform unui proiect de hotărâre ce va intra la vot în şedinţa de miercuri a Consiliului Local Municipal Arad, Primăria doreşte un nou regulament de organizare şi evaluare a managementului la Filarmonica de Stat Arad.

Conform proiectului, directorul Filarmonicii Arad, Alin Văcean, trebuie să depună la Serviciul Relaţii cu Publicu, din cadrul Primăriei Arad raportul de activitate, care va fi analizat de o comisie specială în data de 25 februari. În 26 februarie, membrii comisiei se vor deplasa la sediul instituţiei, iar în 27 februarie Alin Văcean va trebui să-şi susţină raportul de activitate în cadrul unui interviu public. În 28 februarie vom avea rezultatul evaluării anuale. Între 19 aprilie şi 22 aprilie va avea loc evaluare finală a managementului directorului Filarmonicii. Evaluare se va face pe bază de note, de la 1 la 10, atât pentru prima etapă, cât şi pentru a doua, urmând să se facă media celor două note obţinute de la fiecare membru al comisiei.

Având în vedere că această comisiei de evaluare e condusă de mâna dreaptă a primarului (Levente Bognar) şi consilierul Mariana Cizmaşiu (o apropiată a lui Falcă) e de aşteptat ca directorul Filarmonicii Arad să nu întâmpine probleme şi să primească o notă excelentă, în ciuda problemelor grave cu care s-a confruntat instituţia de când e la conducere Alin Văcean.

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

 

Facebook Comments