Condițiile de acces la debutul baschetbalistelor Aradului în noua stagiune: se intră cu testele și brățările eliberate la stadionul „Francisc Neuman”!

by Sorin Haut

Baschetul feminin românesc revine în acest sfârşit de săptămână cu primele meciurile oficiale ale noului sezon. Sportul cu mingea la coş va avea parte şi de susţinerea publicului după o pauză de mai bine de 1 an şi 6 luni. FCC Baschet UAV Arad va întâlni ACS KSE Târgu Secuiesc în primul tur al Cupei României. Ambele manşe se vor disputa la Arad, în Sala Sporturilor “Victoria,” sâmbătă, de la ora 18, respectiv duminică, de la ora 15. În actualul context pandemic și raportat la rata de incidență din Arad, care e peste 2 la mie, participarea spectatorilor se poate face cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor, iar condițiile de acces sunt următoarele:

– persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2;

–  persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau unui test antigen rapid eliberat de o clinică autorizată;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Testări și brățări la stadionul „Francisc Neuman”, intrarea va fi liberă!

Pentru a eficientiza și pentru a veni în sprijinul familiilor, clubul anunță că minorii până în 12 ani, nu au nevoie de test sau dovadă de vaccinare. De asemenea, brățările eliberate la arena ”Francisc Neuman” pentru meciul de fotbal UTA – CFR Cluj, vor fi valabile și la partidele de baschet. Acest lucru se aplică și pentru brățările eliberate persoanelor vaccinate și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. Eliberarea brățărilor dar şi procedura de testare se va face la stadionul UTA începând de sâmbătă (de la ora 10:00-13:00 şi 16:00-20:00), dar şi duminică, de la ora 11. De menționat că, în lipsă de logistică, nu va avea loc testarea și la Sala Sporturilor „Victoria.” Pentru cei care vor veni doar la partidele”galben-albastelor, ” dovezile vor fi verificate la intrarea în sală. Intrarea spectatorilor va fi liberă la cele două meciuri din weekend, unde vor putea intra maxim 625 de spectatori!

Fără interacțiune cu jucătoarele!

Un aspect important în acest sezon, în actualul context pandemic şi ca urmare a protocolului impus de Federaţia Română de Baschet, suporterii noştri nu vor mai putea avea interacțiune cu jucătoarele pentru clasicele fotografii sau autografe, pe teren, de la finalul jocului. Măsura vine pentru protejarea sportivelor. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Facebook Comments