Concursul de ciclism de la Lipova a fost reprogramat pentru sfârşitul lui iulie

by Sorin Haut

Programat iniţial pe 11 aprilie pe dealurile din jurul Lipovei, concursul de ciclism ROCAA MTB Lipova a fost reprogramat pentru data de 27 iunie, dar competiţia ce trebuia să fie printre primele post-pandemie a fost din nou amânată, ca urmare a prelungirii stării de alertă! ROCAA MTB Lipova este o competiție de mountain bike (MTB) de nivel Cross Country Maraton (XCM) desfășurată pe dealurile Lipovei și ale Șiștarovățului şi nu este inclusă în calendarul Federaţiei de specialitate.

„Desi starea de alerta trebuia sa se inchida cu bine in 15.06.2020, guvernantii au hotarat prelungirea cu inca 15 zile (n.n. chiar 30). Lehamitea si frustrarea este mare randul organizatorilor ROCAA MTB LIPOVA. Vom amana iar concursul pentru incompetenta celor ce ne conduc si vor sa ne transforme doar in niste pioni usor manevrabili.

E destul sa amintim ca jocurile de noroc pot functiona intr-un spatiu inchis iar o competitie desfasurata exclusiv in aer liber este interzisa. „Multumim” pentru grija! Speram ca noua data de concurs sa nu mai fie schimbata, 25.07.2020″, transmit organizatorii pe pagina de Facebook. 

Facebook Comments