Concurs de alcoolemii record în traficul arădean, de Crăciun

by Cristian Dobre

Concurs de alcoolemii record în traficul arădean, de Crăciun. În perioada 22-26 decembrie, polițiștii au depistat în trafic mai mulți conducători auto sub influența alcoolului sau care conduceau fără permis.

Astfel, polițiștii au depistat conducând sub influența alcoolului: pe raza localității Sântana, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,22 mg./l. alcool pur în aerul expirat, la intersecția a două străzi de pe raza localității Pecica, după ce ar fi intrat într-un cap de pod, un bărbat de 42 de ani care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,14 mg./l. alcool pur în aerul expirat iar pe D.J. 682, un bărbat de 41 de ani din Frumușeni, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,12 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

A mai fost depistat pe raza localității Secusigiu, conducând un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

În cazul celor depistați conducând sub influența alcoolui, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cei depistați în trafic încălcând normele legislației rutiere, sunt cercetati pentru conducere sub influența alcoolului și punere în circulație pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Facebook Comments