Concluziile lui Laszlo Balint, după amicalul cu Pecica

by Sorin Haut

UTA a câștigat cu Progresul Pecica, scor 5-1, cu goluri roș-albe semnate de Oroian (3), Buhăcianu și Melinte, iar Laszlo Balint a tras concluziile după al doilea test al iernii:

”A fost un meci util, cu plusuri și minusuri pentru perioada în care ne aflăm. Sunt un pic nemulțumit de anumite aspecte, în special de prima repriză, când am și primit gol și n-am reușit să fructificăm măcar câteva din ocaziile create, deși am ajunsdes la finalizare. Băieții trebuie să înțeleagă că ce s-a întâmplat acum se va întâmpla și în campionat. Vom întâlni multe echipe care se vor axa pe organizare defensivă și va trebui să găsim soluțiile să dezechilibrăm apărările adverse și să avem siguranță defensivă. Dar efortul a fost bun. Unele lucruri trebuie să le îmbunătățim”, e sinteza lui Laszlo Balint.

Utistul care s-a remarcat cel mai mult în amicalul cu Pecica a fost Alex Oroian. Juniorul arădenilor a arătat bine și în stagiunea de toamnă, iar începutul anului îl prinde în formă. Originar din Mediaş şi trecut pe la Academia lui Arsenal, Oroian a marcat trei goluri contra pecicanilor şi se anunţă a fi revelaţia primăverii.

Facebook Comments