COMERT ILICIT SANCTIONAT DE JANDARMI IN PIATA DIN CHISINEU CRIS

by webeditor

Marţi, 4 martie a.c., jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Chişineu Criş aflată în structura Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor comeriale ilicite.

Pe timpul acţiunii ce a avut loc în piaţa din oraşul Chişineu Criş, au fost depistate persoane care ofereau spre comercializare produse alimentare şi nealimentare, fără a avea preţurile afişate. Acestea au fost sancţionate contravenţional iar valoarea amenzilor este în cuantum de 1000 lei.

O altă persoană, un bărbat în vârstă de 47 de ani din judeţul Arad, oferea spre comercializare pomi fructiferi fără a deţine documente de provenienţă a acestora şi autorizaţie de comercializare. Bărbatul a prezentat numai o autorizaţie pentru comercializarea viei, cu valabilitate în anul 2013. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu 500 lei amendă iar cei 167 pomi fructiferi, oferiţi spre comercializare, au fost ridicaţi în vederea confiscării şi predaţi unei societăţi comerciale spre valorificare.

Facebook Comments