COMERT AMBULANT ILICIT CU STICLE DE PARFUM

by webeditor

Joi, 30 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, jandarmii aflaţi în serviciu de pază şi ordine în cadrul unei instituţii financiare din municipiul Arad, au depistat o persoană care comercializa, în mod ilicit, mai multe sticle cu parfum.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanei iar, după verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Teleorman, care locuieşte fără forme legale în municipiul Arad. Bărbatul a fost depistat în timp ce încerca să ofere,  persoanelor care se aflau în instituţie, sticle cu parfum, la preţ negociabil. Sticlele cu parfum erau ţinute, de către bărbat, în sacoşe pentru cadouri, pentru a nu atrage atenţia asupra lor.

La solicitarea jandarmilor, bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii şi nici autorizaţie pentru comercializare. Prin urmare, bărbatul a fost sancţionat cu 1000 lei amendă iar cele 10 sticle cu parfum, găsite asupra sa, au fost ridicate în vederea confiscării, conform prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Facebook Comments