COLTUL PARIORULUI: BARCELONA – MAN CITY PREVIEW

by Calin Moga

City trebuie să dea tot pe teren în returul şaisprezecimilor Champions League după înfrângerea de acasă în faţa spaniolilor de la Barcelona, soldată cu 2-0.
Pentru Gerardo Martino nu sunt probleme în lot, toţi jucătorii importanţi sunt apţi, rezerva de portar Jose Manuel Pinto se reîntoarce pe bancă după ce a acuzat dureri de spate. Singurele absenţe catalane sunt accidentaţii Jonathan Sos Santos şi Isaac Cuenca.
De partea cealaltă, chiar managerul Manuel Pellegrini va fi prezent în tribune, datorită unei suspendări dictate de UEFA, iar jundaşul Demichelis nu a făcut deplasarea, fiind şi el suspendat pentru cartonaşul roşu obţinut la faultul de penaltz asupra lui Messi din tur. Lescott va fi înlocuitorul argentinianului dar acasă au mai rămas mijlocaşul Matija Nastasic şi atacantul Stevan Jovetic, ambii accidentaţi.
La capitolul statistici să notăm că în ultimele 30 de meciuri jucate de Barcelona pe teren propriu în Champions League doar în două meciuri a pierdut cu o diferenţă mai mare de două goluri iar Man City a reuşit să-şi păstreze poartă intactă doar o dată în ultimele 16 partide din CL.

Facebook Comments