Coloană de autocamioane de şapte kilometri înainte de ieşirea din ţară, la Nădlac II

by Florian Popa

Sute de autocamioane aşteaptă, miercuri, la ieşirea din ţară prin principalele puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad, iar înainte de Nădlac II, pe autostrada pan-europeană, s-a format o coloană lungă de aproximativ şapte kilometri.
Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că un număr foarte mare de TIR-uri s-au prezentat la frontieră într-un timp scurt.
„Se înregistrează un număr foarte mare de autocamioane prezente la verificările de la ieşirea din ţară în timp foarte scurt. La cel mai mare punct de trecere, Nădlac II, se lucrează pe patru artere de control dedicate traficului greu, iar timpul de aşteptare pentru formalităţi este de aproximativ 180 de minute”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă.
La Nădlac II, TIR-urile aşteaptă pe banda de urgenţă a autostrăzii, coloana fiind lungă de şapte kilometri.
La Vărşand, sunt deschise trei artere de control pentru traficul greu, iar şoferii aşteaptă cel puţin 120 de minute pentru a trece graniţa în Spaţiul Schengen.
La Nădlac I situaţia este mai bună, pentru că se aşteaptă circa 30 de minute, fiind deschisă o arteră de ieşire pentru autocamioane.

Facebook Comments