CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL ARAD A PRELUAT NOUA SALA GLORIA DE LA PRIMARIE

by Sida Voicu

Noua sală de sport construită de Primăria Municipiului Arad la arena Gloria a fost predată astăzi Clubului Sportiv Municipal. Sala este proiectată pentru activitatea secțiilor de gimnastică și gimnastică ritmică  dar dispune și de alte dotări care vor fi folosite pentru sportivii de la atletism. Sala de gimnastică a fost echipată de Clubul Sportiv Municipal Arad cu aparate ultramoderne, cu sprijinul ministerului sportului. „Este o nouă investiție pe care am făcut-o pentru susținerea sportului arădean, este încă o promisiune îndeplinită și o dovadă a preocupării noastre constante pentru dezvoltarea bazelor sportive din municipiul Arad“, a declarat primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

La rândul său, directorul Clubului Sportiv Municipal Arad, Viorel Păltineanu, a declarat: „investiția primăriei crează cele mai bune condiții pentru pregătirea gimnaștilor noștri, echipamentele sunt de cel mai înalt nivel competițional și sperăm că rezultatele sportive să fie tot mai bune de acum înainte “.

Investiția în valoare de 2,3 milioane de lei a fost realizată de municipalitate din bugetul local. Obiectivul construit cuprinde : sala de gimnastică de 503,5 metri pătrați, o sală de forță de 102 metri pătrați, corp de vestiare cu sală de prim ajutor și control-antidoping, vestiare pentru gimnaști, pentru antrenori, pentru arbitri, pentru oficialii din competiții și, separat vestiare pentru sportivii de la atletism, toate dotate cu grupuri sanitare și dușuri, precum și spații utilitare ( magazie, centrală termică).

Facebook Comments