Clipe teribile pentru Romanița Iovan: „Nu s-au vindecat rănile. Eram obsedată”

by Andreea Radu

Romanița Iovan a făcut dezvăluiri despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, când casa vedetei a fost spartă de hoți. În 2005, vila Romaniței și a soțului ei, Adrian Iovan, a fost ținta unui hoț, conform b1.ro.
Hoțul a fost observat de Romanița. Până când poliția a sosit, soțul ei a fost nevoit să se apere și a ucis hoțul în timpul acestui incident. Aceasta a fost o perioadă grea pentru cei doi soți, cazul fiind unul dintre cele mai mediatizate jafuri din România. Romanița a suferit mult din cauza acestui incident tragic.
Pentru creatoarea de modă, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Atât de tare a afectat-o incidentul respectiv. Femeia a avut nevoie de o perioadă îndelungată pentru a se putea vindeca. „M-am încuiat mulți ani. Nu aș dori nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Eu știu că e mult de atunci, dar nu s-au vindecat rănile. Nu numai că am pierdut o sarcină, Albert știe toată situația și acum îmi spune că dacă nu venea hoțul el nu se năștea.
Eram obsedată. Închideam ușa cu cheia și am închis-o mult timp după, ceea ce este horror. Este o amintire care s-a transformat într-un coșmar și care a durat o perioadă îndelungată”, a dezvăluit Romanița Iovan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate