Clipe grele pentru Roxana Ionescu. Ce a povestit vedeta

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Roxana Ionescu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat și în curând cei doi vor deveni părinți. Însă, atunci când vine vorba despre copilărie, vedeta se emoționează și își amintește momentele grele prin care a trecut. Roxana Ionescu îşi vedea părinţii la 2-3 luni şi aproape că nu-i mai cunoştea, ea fiind crescută de bunicii ei.  „La un moment dat, au venit părinţii mei, după o perioadă de timp în care eu nu-i văzusem. Educatoarea a vrut să-mi facă o surpriză, aşa că a venit la mine şi mi-a spus a venit mama direct la mine la grădiniţă şi educatoarea mi-a spus: , arătând spre mama mea. Deşi am recunoscut-o, am început să plâng.

Şi mama, săraca, a început să plângă, a fost foarte tristă şi atunci şi-au dat seama că trebuie să vină mai des la mine, pentru că eu ajungeam să nu-i mai cunosc”, a povestit vedeta în urmă cu ceva timp, potrivit Spynews.

„Mama mea mă pedepsea sau mă certa şi eu tot timpul îi spuneam: ”. Chiar dacă au trecut două decenii de când vedeta a plecat din casa de la ţară, Roxanei aproape că îi dau lacrimile atunci când vorbeşte despre bunicii ei. „Îmi pare rău că, din pacate, bunicii mei nu mai sunt în viaţă de puţin timp. Şi mi-e greu aşa să vorbesc despre ei, dar am avut o copilărie foarte frumoasă.”a mai spus Roxana Ionescu, în urmă cu ceva timp.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments