Cleopatra Stratan vrea să cucerească showbizul rusesc

by Cristian Dobre

La 13 ani de când a început să cânte despre „Ghiță” și cum îl așteaptă seara la portiță, Cleopatra Stratan și-a lărgit orizontul lingvistic și a pornit într-o cruciadă muzicală către est. Cleo, care la toamnă va împlini 17 ani, și-a propus să cucerească spațiul ex-sovietic cu melodiile ei.

Cleopatra Stratan a împrumutat modelul foștilor O-Zone, care după destrămarea trupei fac bani buni cântând pentru „supușii” lui Putin – lui Dan Bălan îi merge cel mai bine, a scos albume întregi în rusă, dar nici Radu Sârbu, care compune pentru artiști ruși și ucraineni, nu se poate plânge. Cântăreața de origine basarabeană s-a apucat să cânte în rusă, iar viitorul ei single, ce urmează a fi lansat la toamnă, se numește „Angela”, exact ca noul nume de scenă cu care speră că va cuceri imensul spațiu ex-sovietic!

Cleopatra a fost transformată de regizorul basarabean Roman Burlaca, în videoclipul piesei, într-o adolescentă sexy și cu atitudine, care nu mai amintește deloc de copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni și care a intrat în Cartea Recordurilor la șase categorii: „Cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert”, „Cel mai tânăr talent care are propriul album”, „Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de șase săptămâni”, „Cel mai tânăr artist care a primit 10.000 de euro pentru a cânta o piesă”, „Cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV” și „Cel mai tânăr artist de succes”.

Cucerirea Rusiei e visul tatălui ei

Pavel Stratan a bătut mereu la ușa showbizului rusesc, înregistrând variante în limba rusă a succesului „Ghiță” (în urmă cu nouă ani) și a piesei sale de căpătâi, „Eu beu”, însă n-a cunoscut succesul. Acum, i-a predat ștafeta fiicei sale, și ca să-i asigure un start bun, a apelat la profesioniștii de peste Prut. Regizorul Burlaca este cel ce s-a ocupat de imaginea și de mai toate videoclipurile trupei Carlas Dreams!

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments