Claudiu Keșeru a fost prezentat astăzi de UTA: „Mă alătur unui proiect extrem de interesant!”

by Sorin Haut

UTA a oficializat în această seară transferul atacantului cu opt titluri de campion în palmares, Claudiu Keșeru! Noul vârf de careu al „Bătrânei Doamne” a fost însoțit la conferința de presă de conducătorul de facto al clubului arădean, Alexandru Meszar, cel care i-a făcut o scurtă descriere celui care devine cel mai titrat fotbalist din istoria UTA-ei, datorită palmaresului impresionant! Keșeru a semnat pe doi ani și a infirmat informațiile apărute în presa centrală, conform cărora ar încasa 180 de mii de euro pe sezon, plus bonusuri de performanță. Iată ce a declarat, printre altele, importantul atacant adus de UTA, deși este sub contract încă o lună cu FCSB!, el mulțumind pe această cale celor de acolo că a putut să fie prezentat azi, la Arad:

Vă asigur că voi da totul, nu a contat factorul financiar”

„Mă bucur să fiu azi aici, e un moment de relaxare după aproape 6 luni. Mă bucur că într-un final am reușit să-mi decid viitorul. Mă alătur unui proiect extrem de interesant, unui club de tradiție, un oraș care este însetat de performanță, deoarece am văzut această echipă de la începuturile anilor 2000, când eram la FC Bihor. E regiunea mea! Cunosc mentalitatea, oamenii și vreau să vă asigur de un singur lucru. Indiferent de ce se va întâmpla pe teren, eu voi da tot ce am. Că va ieși cum așteaptă lumea, că va ieși mai puțin, mereu voi da totul. Asta vă pot garanta! Factorul financiar nu este primordial în decizia mea. A fost o chestie sentimentală, cum des aleg, uneori mai bine, alteori mai puțin bine. Pentru oricine ar crede că motorul a fost factorul financiar, le spun că e unul dintre cele mai mici contracte pe care le-am avut în carieră, dar nu mă deranjează. Puterea mea de muncă e aceeași, poate chiar mai mare. Știu că sunt mai aproape de finalul carierei decât de început. A fost o conexiune cu cei de la UTA”.

Se gândește la echipa națională: „Reprezintă enorm pentru mine”

Odată cu transferul la UTA, Claudiu Keșeru a precizat că vrea să revină la echipa națională: „E în mintea mea acest lucru, recunosc. Am lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB. Mai întâi, îmi doresc să mă simt cât mai în largul meu aici. Am 47 de selecții, mai am 3 selecții până la numărul 50, e o bornă importantă. Cât timp sunt în activitate, echipa națională reprezintă enorm pentru mine. Sunt chestii care merg mână în mână cu performanțele de la UTA”.

Palmares impresionant: Keșeru este cel mai titrat fotbalist din istoria clubului!

Keșerü are 35 de ani și a jucat în carieră la FC Bihor, FC Nantes, Tours, Angers, Bastia, FCSB (de două ori), Al Gharafa și Ludogoreț. Are 12 goluri marcate în prima ligă franceză, 11 în grupele Europa League și unul în grupele UEFA Champions League. A îmbrăcat de 46 de ori tricoul echipei naționale, pentru care a marcat 13 goluri. Are în palmares opt titluri de campion, două cu FCSB și sase alături de bulgarii de la Ludogorets.

Facebook Comments