Claudia Pavel, despre relația cu Cazacu

by Dana B.

Claudia Pavel rupe tăcerea după ce s-a spus că are o relație cu Cazacu. Artista a fost eliminată de la Exatlon, în urmă cu ceva timp, iar acum a vorbit despre cum a fost experiența pentru ea, dar și despre zvonurile cum că între ea și Cătălin ar fi mai mult decât o prietenie.

Întrebată și despre relația cu sportivul Cătălin Cazacu, vedeta a recunoscut că există o puternică atracție între ei, dar că regretă acest lucru: “Suntem atrași unul de celălalt, clar, dar suntem doi oameni care au muncit toată viața pentru carierele lor încă de când erau mici și regret că, din cauza acestei atracții, suntem târâți într-o mizerie”, a spus Claudia într-un interviu pentru Revista Tango.

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat că a primit amenințări cu moartea după ce a fost eliminată de la concursul Exatlon România, emisiune difuzată de postul de televiziune Kanal D. Claudia Pavel, care a făcut dezvăluiri despre relația extrem de strânsă pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu pe perioada filmărilor, a fost invitată la o emisiune de noapte de la Kanal D, unde a povestit că a primit amenințări cu moartea după ce a părăsit competiția.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments