Claudia Pătrășcanu amenințată de Gabi Bădălău cu care este în divorț

by Cristian Dobre

Claudia Pătrășcanu a postat un mesaj pe cotul de socializare, în care face noi dezvăluiri despre relația cu tatăl copiilor ei. Artista și Gabi Bădălău sunt în divorț, însă au încercat să păstreze o relație bună, de dragul celor doi băieți.

În urma întrebărilor venite din partea fanilor, care au fost curioși să afle cum au ajuns cei doi la o înțelegere amiabilă, Claudia Pătrășcanu a rupt tăcerea. „Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebata “ cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei ?! Și de ce vreau instanța ?!  Oameni buni … eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri.

Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește că divorțul nostru să aibe loc prin instanța!  De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne” , îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare… că instanța va decide în favoarea lui … mă întreb și eu , cum probabil că va întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum … “ Cum știe el deja ce va decide instanța??? “, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul de socializare.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments