Claudia Boghicevici se opune creşterilor salariale pe care Guvernul le pregăteşte bugetarilor

by Florian Popa

Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi vicepreşedinte al PNL Arad, critică proiectul Guvernului Grindeanu prin care bugetarii vor avea salarii mai mari. Deşi acum câteva zile poza în mare susţinătoare a unor salarii ridicate în rândul bugetarilor, Boghicevici o dă la întors şi acuză Guvernul PSD.

„Consiliul Județean Arad a organizat la sediul instituției o consultare cu partenerii sociali, pe marginea variantei adoptate în Senatul României a Legii Salarizării Unitare. Deși se discută despre intrarea ei în vigoare în cel mai scurt timp, legea prezintă doar promisiuni neacoperite în realitate, imposibil de pus în practică… Proiectul de lege adoptat în Senat și care va fi dezbătut în Camera Deputaților vorbește despre creșteri salariale dar nu indică și sursa de finanțare a acestor creșteri”, spune Claudia Boghicevici, prin intermediul unui comunicat de presă.

După ce în 2010, în calitate de deputat PDL, Claudia Boghicevici vota pentru tăierea salariilor bugetarilor, acum este nemulţumită că actualul Guvern vrea să le mărească.

Facebook Comments