CJA II RASPUNDE DUR DEPUTATULUI DOREL CAPRAR: „AR TREBUI SA SE AUTODEMITA“

by redactor

Războiul dintre preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad ia amploare. După ce vineri, deputatul Dorel Căprar a cerut demisia preşedintelui CJA, Nicolae Ioţcu, pentru eşecul de pe Arad – Felnac, acum vine rândul celor de la CJA să-i ceară preşedintelui PSD Arad să se „autodemită“. „Domnul Căprar a intrat mult prea devreme în campanie electorală. Tot ce spune se întoarce împotriva lui și a partidului din care face parte. Din dorința de a ieși în evidență, riscă să prejudicieze interesele arădenilor. Nu e prima dată când face acest lucru, a mai produs și o petiție pe aceeași temă.
Dl Căprar ne cere să încălcăm ordonanța de urgență a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică. Niciodată nu vom accepta să trecem peste lege. Afirmația că dl președinte Nicolae Ioțcu și conducerea CJA nu au cheltuit banii alocați prin buget este o fantezie a dlui Căprar. După cum se știe, dl președinte Ioțcu a cerut Guvernului PSD să redea Aradului cele 45 milioane de lei luate la împărțirea bugetului de stat, bani necesari continuării proiectelor pentru Arad. Dl Căprar nu a reușit, până acum, să ofere un răspuns coerent față de situația bugetară critică, generată de partidul din care face parte. De altfel, nici nu prea are ce să spună; tocmai de aceea, atacă alte ținte“, spune administratorul public al judeţului, Cristian Drăgan.
Acesta susţine că este aproape hilar ca un reprezentant al PSD să acuze CJA că nu a modernizat, până acum, drumul Arad-Felnac. „Se știe că, în 2012, Guvernul, care avea în administrare acest drum, a întrerupt lucrările de modernizare. Acestea au fost reluate anul acesta. La presiunea CJA și, explicit, a dlui președinte Ioțcu, drumul a trecut, din nou, în 2014, în admnistrarea județeană. Contractul de modernizare a fost semnat în luna martie. Cred că dl Căprar ar trebui să se autodemită pentru incompetență“,mai spune Drăgan.

Facebook Comments