Cionca e disperat. Vezi ce a putut face în campania de la Bocsig!

by Paul Anghel

La finele acestei săptămâni în comuna arădeană Bocsig vor avea loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar. Partidele politice sunt în campanie şi îşi susţin candidaţii, în speranţa unei victorii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a fost prezent zilele trecute în comună pentru a face campanie candidatului PNL. Şeful CJA a postat şi câteva poze din localitatea Răpsig, ce aparţine de comuna Bocsig, în care atacă adminsitraţia locală a PSD pentru un motiv inventat. În fotografii apare o clădire aflată în stare de deteriorare, iar Cionca s-a grăbit să atace adminsitraţia PSD din comună.

„O rușine! Administrația PSD din Bocsig nu a făcut pentru localnici ceea ce trebuia să facă, iar asta e foarte vizibil. La Răpsig, de exemplu, copiii se joacă între gunoaie, bălării și moloz, pe lângă clădirea ruinată a fostului CAP, punându-se în pericol în fiecare zi. Asta este oglinda unei administrații PSD slabe, care nu are un vedere nici măcar nevoile copiilor din localitate”, a scris Cionca pe Facebook.

Problema e că respectiva clădire la care făcea referire Iustin Cionca nu aparţine Primăriei Bocsig, ci Composesoratului Foştilor Urbarialişti Răpsig. Adică nu este o clădire administrată de autorităţile locale, ci aparţine unor persoane private asociate în respectivul composesorat.

De altfel, Primăria Bocsig a notificat în câteva rânduri composesoratul şi a solicitat să întreţină clădirea (vezi foto jos).

Disperarea a atins cote maxime în rândul PNL, în condiţiile în care Cionca recurge la asemenea campanii deşănţate. De altfel, efectul campaniei denigratoare produsă de Iustin Cionca este unul nul, întrucât localnicii din comună cunosc faptul că respectiva clădire nu aparţine de Primărie, astfel că aceasta nu poate interveni pentru a face lucrări de reparaţii.

Sursa foto: Facebook.com

Facebook Comments