Cine se ocupă de vestimentația premierului României

by Dana B.

Ținutele purtate de premierul României, Viorica Dăncilă, nu sunt deloc ieftine.

Premierul Viorica Dăncilă are un stil vestimentar aparte. Aceasta preferă ținutele cu motive florare și tradiționale.

De altfel, la prima sa apariție ca premier al României, Viorica Dăncilă, care a anunțat că renunță la celebra declarație 600, a purtat o astfel de vestimentație viu colorată.

Viorica Dăncilă, premierul desemnat de PSD, a optat pentru un palton de culoare albă, cu motive tradiționale. Ținuta sa înflorată a atras atenția tuturor. Paltonul respectiv nu este deloc ieftin și este creat la Bistrița-Năsăud.

Paltonul Vioricai Dăncilă este confecționat într-un atelier de croitorie din comună bistrițeană Salvă, iar creatorul acestuia se numește Virginia Linul. Haina purtată de politicianul PSD a fost realizată în ținută limitată, la sfârșitul anului trecut și costă 900 de lei. Primul palton din serie a fost purtat chiar de designer, care a apărut, anul trecut, la câteva evenimente cu acesta, potrivit știrilekanald.ro.

Virginia Linul nu este deloc un nume necunoscut în industria de fashion din Romania. Are 47 de ani, este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București și este deținătoarea unui brand cu ținute inspirate din vechea ie românescă.  A avut clienți celebri, precum: Paula Herlo, Horia Brenciu, Elena Lasconi sau Nea Mărin. În 2013, ea a avut o comandă pentru 20 de concurente de la Miss România, a avut prezentări în zeci de țări ale lumii și a colaborat cu desingerul francez Philippe Guilet.

 

Sursa: libertatea.ro

 

 

Facebook Comments