Cine o ajută pe Adelina Pestrițu să își vopsească părul

by Cristian Dobre

Desemnată cel mai bun influencer din România la gala Peoples Choice 2019 din America, Adelina Pestrițu este foarte atentă cu imaginea ei. Aflată în izolare din cauza Coronaviruslui, Adelina Pestrițu a trebuit să se adapteze noilor condiții în ceea ce privește ritualul de frumusețe.

Adelina Pestițu se număra printre clientele fidele ale diverselor saloane din Capitală, vedeta apelând la serviciile lor de frumusețe, rezolvând elegant și într-un timp relativ scurt diverse aspecte legate de îngrijirea personală. Cum însă criza generată de Coronavirus a închis multe saloane, iar autoritățile au impus carantina și au limitat deplasările oamenilor pentru a împiedica răspândirea virusului, bruneta a trebuit să se reorienteze. Așa că în intimitatea căminului conjugal, Adelina Pestrițu a rezolvat operațiunea de vopsire a podoabei capilare.

Vedeta susține că a avut un ajutor de nădejde, pe soțul ei, Virgil Șteblea. Acesta s-a implicat demonstrându-și utilitatea, deși era o activitate atipică pentru el. „Vreau să vă arăt că mi-a ieșit treaba asta cu vopsitul acasă. Recunosc că a fost pentru prima dată când am încercat și nu mă plâng deloc de experiență, mi-a plăcut.

Trebuie să vă recunosc că aseară la procesul de vopsit părul, a contribuit și soțul meu. Nu credeam vreodată că o să fim în punctul acesta, în care să mă vopsească soțul la păr, dar iată că ne-a reușit. Împreună facem o echipă tare bună”, a anunțat influencerul pe instastory.

Adelina Pestrițu mai are de rezolvat manichiura, însă acolo are experiență. Ea se gândește să facă o pauză în ceea ce privește folosirea lacurile de unghii. „Acum trebuie să mai scap de o altă încercare și anume de unghii. Nu m-am născut cu sânge albastru și s-a mai întâmplat să mi le mai fac acasă, dar problema de data asta este că sunt făcute cu ojă semipermanentă și cu puțin gel. Asta e un pic mai complicat. Dar trecem și peste asta. O să mi le păstrez cu siguranță naturale. Chiar îmi era dor de unghia mea naturală și asta e o bună ocazie să fac această schimbare”, a adăugat ea.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments